Kerhotilamme sijaitsee osoitteessa:

Kauriintie 4
00740 Helsinki

Alla oleva kartta ja painikkeen takana oleva kuva kerhohuoneiston julkisivusta auttavat sinua löytämään perille. Sisäänkäynti kerhotilaan on kuvassa näkyvän keltaisen opasteen alapuolella.

Parhaiten tavoitat meidät:

S-posti: siltamaki (at) nuorisoseurat.fi

Puh: 050 448 3675 (jätäthän viestin jos et saa vastausta/puhelimen haltijalla päivätyö toisaalla)

Facebook-ryhmäämme liittymällä saat ajantasaista tietoa ja päivityksiä niin ohjaajilta kuin seuran harrastajiltakin. Ryhmään pääset tästä.

Kulkuyhteydet:

Olemme Koillis-Helsingissä. Kerhotilan edessä on muutamia autopaikkoja mutta varminta on jättää auto Siltamäen ostoskeskuksen pysäköintialueelle. Sieltä on vain muutaman minuutin kävelymatka Kauriintien kerholle.

Kauriintielle pääsee bussilinjoilla 61, 611, 611B ja 79. Linja 61 kulkee Oulunkylän, Pukinmäen, Tapaninvainion ja Siltakylän kautta Siltamäkeen.