Kerhotilamme sijaitsee osoitteessa:

Kiertotähdenpolku 2
00740 Helsinki

Alla oleva kartta ja painikkeen takana oleva kuva kerhohuoneiston julkisivusta auttavat sinua löytämään perille.

Parhaiten tavoitat meidät:

S-posti: siltamaki (at) nuorisoseurat.fi

Puh: 050 448 3675 (Seija Helenius)

Puheenjohtajan yhteystiedot:

S-posti: sinikka.putkonen (at) siltamaennuorisoseura.fi

Puh: 050 566 6174

Facebook-ryhmäämme liittymällä saat ajantasaista tietoa ja päivityksiä niin ohjaajilta kuin seuran harrastajiltakin. Ryhmään pääset tästä.

Kulkuyhteydet:

Olemme Koillis-Helsingissä. Kerhotilan edessä on muutamia autopaikkoja, jotka ovat kerhotilassa asioivien käytettävissä. Enemmän parkkitilaa löytyy Suutarilan rantapuiston viljelypalstojen luota sekä Vesimiehentien varrelta. Kiertotähdentiellä on pysäköintikielto.

14.8.2017 jälkeen kerholle pääsee edelleen bussilinjoilla 611 ja 611B ja nyt myös linjalla 79, joka korvaa lakkautettavat linjat 75A ja 77A. Lisäksi uuden linjan 61 päätepysäkki sijaitsee 200 metrin päässä kerhosta, Riimusauvantien pohjoispäässä. Linja 61 kulkee Oulunkylän, Pukinmäen, Tapaninvainion ja Siltakylän kautta Siltamäkeen.