Kerhotilamme sijaitsee osoitteessa:

Kiertotähdenpolku 2
00740 Helsinki

Alla oleva kartta ja painikkeen takana oleva kuva kerhohuoneiston julkisivusta auttavat sinua löytämään perille.

Parhaiten tavoitat meidät:

S-posti: siltamaki (at) nuorisoseurat.fi

Puh: 050 448 3675 (Seija Helenius)

Puheenjohtajan yhteystiedot:

S-posti: sinikka.putkonen (at) siltamaennuorisoseura.fi

Puh: 050 566 6174

Facebook-ryhmäämme liittymällä saat ajantasaista tietoa ja päivityksiä niin ohjaajilta kuin seuran harrastajiltakin. Ryhmään pääset tästä.

Kulkuyhteydet:

Olemme Koillis-Helsingissä. Kerhotilan edessä on muutamia autopaikkoja, jotka ovat kerhotilassa asioivien käytettävissä. Enemmän parkkitilaa löytyy Suutarilan rantapuiston viljelypalstojen luota sekä Vesimiehentien varrelta. Kiertotähdentiellä on pysäköintikielto.

HSL:n linja-autoilla 611, 611B ja 70T on pysäkki aivan kerhon läheisyydessä (Kiertotähdenkuja). Bussien 75A ja 77A päätepysäkki sijaitsee parin sadan metrin päässä Riimusauvantien pohjoispäässä.