Kerhotilamme sijaitsee osoitteessa:

Kiertotähdenpolku 2
00740 Helsinki

Alla oleva kartta ja painikkeen takana oleva kuva kerhohuoneiston julkisivusta auttavat sinua löytämään perille.

Parhaiten tavoitat meidät:

S-posti: siltamaki (at) nuorisoseurat.fi

Puh: 050 448 3675 (Seija Helenius)

Puheenjohtajan yhteystiedot:

S-posti: sinikka.putkonen (at) siltamaennuorisoseura.fi

Puh: 050 566 6174

Facebook-ryhmäämme liittymällä saat ajantasaista tietoa ja päivityksiä niin ohjaajilta kuin seuran harrastajiltakin. Ryhmään pääset tästä.

Kulkuyhteydet:

Olemme Koillis-Helsingissä. Kerhotilan edessä on muutamia autopaikkoja.1.6.2018 alkaen pysäköinti kerhon edessä on luvanvaraista. Pysäköintilupalappuja saa kerhon toimistosta. Enemmän parkkitilaa löytyy Suutarilan rantapuiston viljelypalstojen luota sekä Vesimiehentien varrelta. Kiertotähdentiellä on pysäköintikielto.

Kerholle pääsee bussilinjoilla 611, 611B ja 79. Linjan 61 päätepysäkki sijaitsee 200 metrin päässä kerhosta, Riimusauvantien pohjoispäässä. Linja 61 kulkee Oulunkylän, Pukinmäen, Tapaninvainion ja Siltakylän kautta Siltamäkeen.