Kerhotilamme sijaitsee osoitteessa:

Kiertotähdenpolku 2
00740 Helsinki

Alla oleva kartta ja painikkeen takana oleva kuva kerhohuoneiston julkisivusta auttavat sinua löytämään perille.

Parhaiten tavoitat meidät:

S-posti: siltamaki (at) nuorisoseurat.fi

Puh: 050 448 3675 (Seija Helenius)

Puheenjohtajan yhteystiedot:

S-posti: sinikka.putkonen (at) siltamaennuorisoseura.fi

Puh: 050 566 6174

Facebook-ryhmäämme liittymällä saat ajantasaista tietoa ja päivityksiä niin ohjaajilta kuin seuran harrastajiltakin. Ryhmään pääset tästä.

Kulkuyhteydet:

Olemme Koillis-Helsingissä. Kerhotilan edessä on muutamia autopaikkoja, jotka ovat kerhotilassa asioivien käytettävissä. Enemmän parkkitilaa löytyy Suutarilan rantapuiston viljelypalstojen luota sekä Vesimiehentien varrelta. Kiertotähdentiellä on pysäköintikielto.

HSL:n linja-autoilla 611, 611B ja 70T on pysäkki aivan kerhon läheisyydessä (Kiertotähdenkuja). Bussien 75A ja 77A päätepysäkki sijaitsee parin sadan metrin päässä Riimusauvantien pohjoispäässä.

Huom. 14.8.2017 astuu voimaan HSL:n linjastomuutos.

Muutoksen jälkeen kerholle pääsee edelleen linjoilla 611 ja 611B. Sen sijaan linjat 75A ja 77A lakkautetaan ja korvataan linjalla 79, jonka päätepysäkki sijaitsee parinsadan metrin päässä, Riimusauvantien pohjoispäässä. Lisäksi samainen pysäkki toimii myös uuden linjan 61 päätepysäkkinä. Linja 61 kulkee Oulunkylän, Pukinmäen, Tapaninvainion ja Siltakylän kautta Siltamäkeen.