Harrastamisen iloa kaikenikäisille!

Kerhotilamme on myös vuokrattavissa omaan käyttöön seuraavin veloituksin:

20€/tunti ja 50€/tilaisuus (esim. syntymäpäiväjuhlat)

Pitkäkestoisemman käytön hinnoittelu neuvotellaan tapauskohtaisesti.

Siltamäen Nuorisoseura ry on perinteikäs, paikallinen Siltamäki-Suutarila-Töyrynummi-seudun oma seura. Yhdistyksen toimintaperiaatteena on tarjota matalan kynnyksen harrastuksia alueen koko harrastajakunnalle - vauvoista ikäihmisiin - pääpainotuksen ollessa kuitenkin lapsissa ja nuorissa. Toivomme myös ylläpitävämme ja edistävämme paikallista yhteisöllisyyttä sekä vanhanajan talkoohenkeä yhteistyössä Koillis-Helsingin muiden toimijoiden kanssa. Yhdistyksen lyhytkurssitoiminta esittelee uutta ja täyttää harrastajiemme toiveita.

Käy tutustumassa syksyn 2019 viikko-ohjelmaan sekä ohjaaja- ja tuntikuvauksiin, ja valitse itsellesi ja/tai lapsellesi mieluinen harrastus. Jokainen ohjaaja kuvailee henkilöesittelyssään omat ryhmänsä. Kun olet tehnyt valintasi, voit avata ilmoittautumislomakkeen ja täyttää sen. Harrastusten hinnat -sivulta löydät hinnoittelumme yksityiskohdat sekä eri maksutapamahdollisuudet.

Aikuisten harrastusryhmien jäsenet voivat saada Kansalaisfoorumin tukea seuraavin ehdoin:

Eläkeläisten, työttömien, maahanmuuttajien, alhaisen pohjakoulutuksen omaavien, oppimisvaikeuksia kokevien ja 63 vuotta täyttäneiden on mahdollista saada kausimaksuun maksimissaan 50%:n opintosetelietu.